Kartoita yrityksesi hakukonenäkyvyys tästä.

Tietoa minusta

Professional portrait

Google Ads Hakukoneseppä ⚒️ Ilari Schmidt

Yli kymmenen vuoden kokemuksella digitaalisessa markkinoinnissa osaamiseni keskittyy luomaan ja hallinnoimaan tuloksellisia Google Ads -kampanjoita. Google Ads osaajana tavoitteenani on auttaa yrityksiä saavuttamaan täyden potentiaalinsa verkossa. Google kampanjoiden tukena toteutan hakukonoptimointia, analytiikan rakentamista ja ylläpitopalveluita.

Olipa tarpeesi bränditietoisuuden lisääminen tai myynnin kasvattaminen, lähestymistapani on räätälöidä toteutus vastaamaan yrityksesi yksilöllisiä tavoitteita.

Osaaminen ja suosituksia

 • Sertifioitu Google Ads asiantuntija
 • Osaaminen kampanjastrategiassa ja optimoinnissa
 • Todistetusti onnistunut kasvattamaan asiakkaiden sijoitetun pääoman tuottoa (ROI)
 • Vahvat analyyttiset taidot monimutkaisten tietojen tulkitsemiseen
 • Ajan tasalla viimeisimmistä digitaalisen markkinoinnin trendeistä
 • Työkokemusta löytyy yhteensä 3 vuottaa inhouse työntekijänä digimarkkinoijana ja 7 vuotta yrittäjänä.
Joonatan Juurioja
Suurin osa asiakkaistamme on pieniä yrityksiä, joilla on rajallinen budjetti. Ilarin kautta mainontahommat on aina järjestyneet asiakkaillemme järkevällä hinnalla.
Tuure Reiman
Nopeaa ja toimivaa palvelua.
Riikka Ahmamaniemi
If you are starting something new, Ilari is the one who you want to get involved. He gets excited on innovation and his enthusiasm energizes everybody in a team. He reads a lot of books and eagerly puts the ideas into practice. In addition, he is a very inspiring and pleasant discussion partner.
Jaana Seppälä
Tavoitteisiin ja yhteiseen tekemiseen sitoutuneena hän tuo panoksensa kaikkeen toimintaan ja mahdollistaa sitä kautta myös muiden onnistumisen.

Taustatietoa

 • Yrittäjyys ja digimarkkinointi
  Vuonna 2014 perustin opintojen ohella ensimmäisen yritykseni ja matkani digimarkkinoinnin parissa alkoi. Näinä vuosina tuli toteutettua useita projekteja erilaisten yritysten kanssa aina b2b palveluista kuluttajapuolelle.


 • Mainostoimisto perustetaan
  Valmistuttuani tradenomiksi Tiimiakatemialta liityin osakkaaksi Populentiaan ja aloimme tuottaa digimarkkinointipalveluja yrityksille. Vastasin tuotantotiimin vetämisestä ja palvelukehityksestä. Arki meni erilaisten digimarkkinointikampanjoiden toteuttamisessa asiakasrajapinnassa.


 • Inhouse Digimarkkinointi
  Päätimme muuttaa Populentian palveluntarjontaa luontaisen kasvun myötä SaaS-nettisivupalvelulle ja samalla siirryin operatiivisesta arjesta työntekijäksi. Alotin Kasvu Openilla digimarkkinointivastaavana, eli oma polku jatkui vahvasti digimarkkinoinnin parissa.


 • Google Ads Freelance toiminta alkaa
  Yrittäjätausta ja sen myötä rakentuneet verkostot ohjasivat minua toteuttamaan sivutoimisena digimarkkinointiprojekteja työn ohella. Toteutin erilaisia Google hakusanamainonta projekteja vanhoille asiakkaille ja Populentian nettisivuasiakkaille.


 • Google Ads Hakukoneseppä Ilari Schmidt
  Freelancer toiminta on nyt kehittynyt sille asteelle, että halusin ns. virallistaa toiminnan ja siitä syntyi yllä oleva nimi. Toimintaani ohjaa intohimo etenkin Google markkinointiin ja ilo auttaa kasvua hakevia yrityksiä suhteellisen inhimillisin hinnoin.