Kartoita yrityksesi hakukonenäkyvyys tästä.

Google Mainonta (Google Ads) palvelut yrityksellesi

Haluatko näkyä Googlen hakutulosten kärjessä juuri silloin, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät tarjoamiasi palveluita? Google Mainonta on tehokas tapa tavoittaa kohderyhmäsi ja kasvattaa liiketoimintaasi nopeasti.

Olen erikoistunut Google Mainontaan ja autan sinua luomaan tuloksellisia mainoskampanjoita, jotka tuovat lisää kävijöitä verkkosivuillesi, liidejä ja myyntiä.

Tavoita oikea kohderyhmä:

Google Mainonta mahdollistaa mainostesi kohdentamisen tarkasti kiinnostuksen kohteiden, hakusanojen ja demografisten tietojen perusteella.

Nopeaa näkyvyyttä:

Toisin kuin SEO, Google Mainonta tarjoaa välitöntä näkyvyyttä Googlessa. Mainoksesi voivat näkyä hakutulosten kärjessä jo muutamassa tunnissa.

Mitattavat tulokset:

Google Ads tarjoaa kattavat raportit mainostesi tehokkuudesta. Näet tarkasti, mitkä mainokset toimivat parhaiten ja voit optimoida kampanjoitasi jatkuvasti.

Mainoskampanjat räätälöidysti yrityksesi tavoitteisiin

Luomme yhdessä vahvan pohjan menestyksellesi ennen mainosten julkaisua.

Tavoitteiden kartoitus

Selvitämme yhdessä, mitä haluat saavuttaa Google Mainonnalla. Onko tavoitteenasi lisätä verkkosivustosi liikennettä, hankkia lisää liidejä tai kasvattaa myyntiä?

Kohderyhmien määrittely

Tunnistamme tarkasti ne ihmiset, joille haluat mainostaa. Käytämme demografisia tietoja, kiinnostuksen kohteita ja muita tekijöitä varmistaaksemme, että mainoksesi tavoittavat oikean yleisön.

Kampanjasuunnitelma

Laadimme yksityiskohtaisen suunnitelman, joka sisältää budjetin, aikataulun ja mainosmuodot (hakuverkosto, Display-verkosto, YouTube jne.). Varmistamme, että kampanjat ovat linjassa yrityksesi brändin ja tavoitteiden kanssa.

Huolellinen toteutus

Toteutamme kampanjat ammattitaidolla ja huolellisuudella. Seuraamme tuloksia jatkuvasti ja teemme tarvittaessa muutoksia varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi.

Kohdenna oikein – avainsanojen voimalla

Avainsanat ovat Google Mainonnan perusta. Ne määrittelevät, milloin ja kenelle mainoksesi näytetään.

Perusteellinen avainsanatutkimus

Teen perusteellisen avainsanatutkimuksen, jossa hyödynnän alan parhaita työkaluja ja omaa kokemustani hakukoneoptimoinnista (SEO) ja Google Mainonnasta.

Kohderyhmän tunnistaminen

Tunnistan ne hakusanat ja -termit, joita potentiaaliset asiakkaasi käyttävät etsiessään tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

Oikeiden hakujen tavoittaminen

Varmistan, että mainoksesi näkyvät juuri oikeissa hauissa, jolloin tavoitat ihmiset, jotka ovat aidosti kiinnostuneita siitä, mitä tarjoat.

Valmiiden ostajien houkuttelu

Optimoimalla avainsanat oikein, houkuttelemme mainoksilla niitä, jotka ovat jo valmiita tekemään ostopäätöksen.

Houkuttelevat mainostekstit, jotka saavat klikkauksia

Mainosteksti on mainoksesi käyntikortti. Varmistan, että se tekee lähtemättömän vaikutuksen.

Selkeää ja ytimekästä tekstiä

Laadin mainostekstit, jotka ovat selkeitä, ytimekkäitä ja helposti ymmärrettäviä. Vältän turhaa jargon-kieltä ja keskityn olennaiseen.

Kohderyhmän huomioiminen

Huomioin kohderyhmäsi kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja ongelmat. Käytän kieltä, joka resonoi heidän kanssaan ja saa heidät tuntemaan, että mainokseni on tarkoitettu juuri heille.

Erottuvat mainokset

Luon mainostekstejä, jotka erottuvat kilpailijoiden mainoksista. Käytän luovia otsikoita, vakuuttavia argumentteja ja houkuttelevia tarjouksia.

Tehokkaat toimintakehotukset

Käytän tehokkaita toimintakehotuksia (CTA), jotka ohjaavat käyttäjät toimimaan haluamallasi tavalla. Olipa tavoitteesi saada heidät klikkaamaan mainosta, täyttämään lomakkeen tai tekemään ostoksen, CTA on avainasemassa.

Jatkuva optimointi – parhaan tuoton takaamiseksi

Google Mainonta vaatii jatkuvaa huomiota ja hienosäätöä parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Päivittäinen seuranta

Seuraan mainoskampanjoidesi tehokkuutta päivittäin käyttäen Googlen tarjoamia analytiikkatyökaluja. Tunnistan nopeasti mahdolliset ongelmakohdat ja mahdollisuudet parantaa tuloksia.

Dataan perustuvat päätökset

Teen kaikki päätökset mainosten optimoinnista kerätyn datan perusteella. Tämä varmistaa, että jokainen muutos perustuu faktoihin ja parantaa kampanjoidesi tehokkuutta.

Kokonaisvaltainen optimointi

Optimoin mainoksiasi monipuolisesti, mukaan lukien mainostekstit, avainsanat, hintatarjoukset, kohdentaminen ja laskeutumissivut. Tavoitteenani on löytää paras mahdollinen yhdistelmä, joka tuottaa parhaan tuoton investoinnillesi (ROI).

Säännöllinen raportointi

Toimitan sinulle säännöllisiä raportteja, joissa esittelen kampanjoidesi tulokset selkeästi ja ymmärrettävästi. Näin tiedät aina, miten mainontasi sujuu ja mitä toimenpiteitä olemme tehneet tulosten parantamiseksi.

Tavoita uudelleen – Remarketingin avulla

Remarketing on tehokas tapa muistuttaa potentiaalisia asiakkaita yrityksestäsi ja tuotteistasi sen jälkeen, kun he ovat poistuneet verkkosivustoltasi.

Mitä remarketing tarkoittaa?

Remarketing tarkoittaa mainosten näyttämistä ihmisille, jotka ovat aiemmin vierailleet verkkosivustollasi. Näin voit pitää yrityksesi heidän mielessä ja houkutella heidät takaisin tekemään ostopäätöksen.

Miten remarketing toimii?

Asennan verkkosivustollesi remarketing-koodin, joka lisää kävijät remarketing-yleisöön. Kun nämä kävijät vierailevat muilla verkkosivuilla tai sovelluksissa, jotka näyttävät Google-mainoksia, heille voidaan näyttää sinun mainoksiasi.

Remarketingin hyödyt

  • Lisää bränditietoisuutta
  • Parantaa konversioastetta
  • Tavoittaa lämpimän yleisön
  • Kustannustehokas tapa mainostaa

Remarketing-strategiat

Suunnittelen ja toteutan remarketing-kampanjoita, jotka on räätälöity yrityksesi tavoitteisiin ja kohderyhmiin. Voimme esimerkiksi kohdentaa mainoksia ihmisille, jotka ovat hylänneet ostoskorinsa, katsoneet tiettyjä tuotteita tai palveluita, tai vierailleet tietyillä sivuilla.

Menestystarinoita Google Mainonnan avulla

Tiemerkintä Oy

Tiemerkintä Oy

Nostimme tiemerkinnän hakusanat kärkeen heille kriittisimmissä avainsanoissa. Näin varmistimme, että kohderyhmä löytää Tiemerkinnän ensimmäisenä etsiessään ratkaisua.

Viella Parturi

Viella Parturi

Nostimme paikallisen parturin hakutuloksia Googlessa. Keskityimme edullisiin mainoshuutoihin, joka mahdollisti kattavan näkyvyyden edullisesti.

Kasvu Open Oy

Kasvu Open Oy

Rakensimme YouTube mainosvideokampanjan kaikille Kasvupolku palvelusta kiinnostuneille yrityksille edistämään osallistujien päätösprosessia.

Vilu Works Oy

Vilu Works Oy

Nostimme ViluWorksin palveluita esille suorissa Google hauissa Uudenmaan alueella. Lvi laitteiden huoltoon ja hankintaan liittyvissä hauissa.

Helposti pariterapiaan

Helposti pariterapiaan

Lanseerasimme uuden verkkopalvelun Google hakukampanjan avulla. Loimme relevantit mainokset tärkeimpien avainsanojen ympärille. Nyt Google mainonta tuottaa tasaiseen tahtiin varauksia.

Idair Oy

Idair Oy

Tuotin usean vuoden ajan liidejä IV-alan yritykselle Google hakusanakampanjan sekä laskeutumissivun avulla. Laskeutumissivulla oli hintalaskuri ilmanvaihdon puhdistukselle.