Kartoita yrityksesi hakukonenäkyvyys tästä.

Tekninen digimarkkinointi

Tarvitsetko digitaalisen strategian lisäksi sulavat teknologiat toteuttamaan suunnitelmasi? Autan sinua luomaan teknologiastackin, joka hoitaa homman ja ei ole kalliimmasta päästä.

Käyttäjäkeskeinen suunnittelu:

Suunnittelen digityökalu stackkisi käyttäjien tarpeet ja odotukset huomioiden. Tavoitteenani on luoda ratkaisu, joka on helppokäyttöinen, intuitiivinen ja oikeasti toimiva.

Responsiiviset sivut:

Varmistan, että yrityksesi liiketoimintaprosessit toimivat moitteettomasti kaikilla laitteilla, oli kyse sitten tietokoneesta, tabletista tai älypuhelimesta.

Hakukoneystävällisyys (SEO):

Optimoin sisältösi hakukoneille, jotta potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut helpommin Googlessa ja muissa hakukoneissa.

Teknologiapalvelut räätälöidysti yrityksesi tarpeisiin

Suunnittelen ja toteutan teknologisia kokonaisuuksia, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua.

Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

Luomme yhdessä näyttävän ja toimivan verkkosivuston, joka vastaa yrityksesi brändiä ja tavoitteita. Käytämme moderneja teknologioita ja suunnitteluperiaatteita varmistaaksemme, että sivustosi on sekä esteettinen että tehokas.

Verkkokaupan kehitys

Haluatko myydä tuotteitasi verkossa? Autamme sinua rakentamaan menestyvän verkkokaupan, joka on helppokäyttöinen asiakkaille ja tehokas sinulle. Integroimme tarvittavat maksutavat ja toimitusvaihtoehdot.

Sisällönhallintajärjestelmät (CMS)

Asennamme ja konfiguroimme helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän, kuten WordPressin, jotta voit päivittää verkkosivustosi sisältöä itse ilman teknistä osaamista.

Asikashallintajärjestelmät (CMR)

Katsotaan että teillä on käytössä teidän tarpeisiinne sopiva CMR ja automatisoidaan esimerkiksi markkinoinnin toimenpiteitä.

Tekninen osaaminen ja viimeisimmät teknologiat

Varmistan, että verkkosivustosi on rakennettu parhaiden käytäntöjen mukaisesti ja hyödyntää uusimpia teknologioita.

Mainos seuranta koodin asentaminen

Asennan verkkosivustollesi tarvittavat seurantakoodit, jotta voimme mitata tarkasti mainostesi tehokkuutta ja tehdä dataan perustuvia päätöksiä optimoinnin suhteen.

Koodiupotukset

Integroin verkkosivustollesi tarvittavat koodit, kuten Google Analyticsin ja Google Tag Managerin, jotta voimme seurata kävijöiden käyttäytymistä ja kerätä arvokasta tietoa mainonnan optimointiin.

Nettisivujen optimointi

Varmistan, että verkkosivustosi on optimoitu Google Mainontaa varten. Tämä sisältää muun muassa laskeutumissivujen optimoinnin, nopeuden parantamisen ja mobiiliystävällisyyden varmistamisen.

Domain hosting ja DNS-asetusten hallinta

Autan sinua domainin hankinnassa ja DNS-asetusten määrittämisessä, jotta verkkosivustosi on oikein yhdistetty Google Mainontaan ja muihin tarvittaviin palveluihin.

Menestystarinoita Google Mainonnan avulla

Tiemerkintä Oy

Tiemerkintä Oy

Nostimme tiemerkinnän hakusanat kärkeen heille kriittisimmissä avainsanoissa. Näin varmistimme, että kohderyhmä löytää Tiemerkinnän ensimmäisenä etsiessään ratkaisua.

Viella Parturi

Viella Parturi

Nostimme paikallisen parturin hakutuloksia Googlessa. Keskityimme edullisiin mainoshuutoihin, joka mahdollisti kattavan näkyvyyden edullisesti.

Kasvu Open Oy

Kasvu Open Oy

Rakensimme YouTube mainosvideokampanjan kaikille Kasvupolku palvelusta kiinnostuneille yrityksille edistämään osallistujien päätösprosessia.

Vilu Works Oy

Vilu Works Oy

Nostimme ViluWorksin palveluita esille suorissa Google hauissa Uudenmaan alueella. Lvi laitteiden huoltoon ja hankintaan liittyvissä hauissa.

Helposti pariterapiaan

Helposti pariterapiaan

Lanseerasimme uuden verkkopalvelun Google hakukampanjan avulla. Loimme relevantit mainokset tärkeimpien avainsanojen ympärille. Nyt Google mainonta tuottaa tasaiseen tahtiin varauksia.

Idair Oy

Idair Oy

Tuotin usean vuoden ajan liidejä IV-alan yritykselle Google hakusanakampanjan sekä laskeutumissivun avulla. Laskeutumissivulla oli hintalaskuri ilmanvaihdon puhdistukselle.