Kartoita yrityksesi hakukonenäkyvyys tästä.

Hakukoneoptimointi (SEO) – Näkyvyyttä ja kasvua yrityksellesi

Nosta yrityksesi hakukonenäkyvyyttä, kasvata orgaanista liikennettä ja saavuta kestävää kasvua räätälöidyillä SEO-palveluillani.

SEO – Investointi tulevaisuuteen

Orgaaninen liikenne

Kohdennettua liikennettä ilman jatkuvia mainoskuluja.

Kilpailuetu

Erottaudu kilpailijoista ja vahvista asemaasi markkinoilla.

Kustannustehokkuus

Pitkällä tähtäimellä edullisempi kuin maksettu mainonta.

Brändin rakentaminen

Lisää luotettavuutta ja auktoriteettia yrityksellesi.

Parempi käyttökokemus

Tyytyväisempiä asiakkaita ja parempi konversioaste.

Vakautta liiketoimintaan

Orgaaninen liikenne on kestävämpää kuin maksettu liikenne.

Kokonaisvaltaiset SEO-palvelut yrityksesi menestykseen

Avainsana-analyysi

Avainsanat ovat SEO:n perusta. Teen perusteellisen avainsanatutkimuksen, jossa selvitän, mitä hakusanoja potentiaaliset asiakkaasi käyttävät. Tunnistan myös kilpailijoidesi käyttämät avainsanat, jotta voimme löytää mahdollisuuksia erottua. Tämän perusteella valitsemme ja priorisoimme ne avainsanat, joilla saavutamme parhaat tulokset.

Tekninen SEO

Sivustosi tekninen kunto on tärkeä hakukonenäkyvyydelle. Optimoin sivustosi rakenteen, koodin, nopeuden ja mobiiliystävällisyyden. Varmistan, että hakukoneet löytävät ja indeksoivat sivustosi tehokkaasti, mikä parantaa näkyvyyttäsi hakutuloksissa.

Sisällön optimointi (On-Page SEO)

Laadukas ja hakukoneystävällinen sisältö on SEO:n ytimessä. Optimoin sivustosi otsikot, metakuvaukset ja sisällön vastaamaan kohderyhmäsi hakuja. Luomme yhdessä sisältöstrategian, joka houkuttelee kävijöitä ja pitää heidät sivustollasi.

Linkkien rakentaminen (Off-Page SEO)

Laadukkaat backlinkit muilta sivustoilta ovat tärkeä signaali hakukoneille sivustosi arvosta ja luotettavuudesta. Hankin yrityksellesi arvokkaita linkkejä ja parannan linkkiprofiiliasi, mikä vahvistaa sivustosi auktoriteettia.

Paikallinen SEO

Jos yrityksesi palvelee paikallisia asiakkaita, paikallinen SEO on ratkaisevan tärkeää. Optimoin Google My Business -profiilisi ja parannan näkyvyyttäsi paikallisissa hauissa. Autamme myös hallitsemaan ja vastaamaan asiakasarvosteluihin.

Raportointi ja seuranta

Saat säännölliset raportit SEO-työn tuloksista. Seuraan jatkuvasti sivustosi kehitystä, analysoin dataa ja teen tarvittaessa muutoksia varmistaakseni, että saavutamme tavoitteesi. Pidän sinut ajan tasalla kaikista toimenpiteistä ja tuloksista.

Kokenut SEO-asiantuntija palveluksessasi

Kokemus

Minulla on vankka kokemus SEO-alalta, ja olen auttanut lukuisia yrityksiä saavuttamaan näkyvyyttä hakukoneissa ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Asiantuntemus

Pidän itseni jatkuvasti ajan tasalla SEO-maailman uusimmista trendeistä ja tekniikoista. Kouluttaudun säännöllisesti ja seuraan alan kehitystä, jotta voin tarjota asiakkailleni parasta mahdollista palvelua.

Räätälöidyt ratkaisut

Ymmärrän, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Siksi en tarjoa valmiita paketteja, vaan räätälöin SEO-ratkaisuni täysin yrityksesi tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi.

Läpinäkyvyys

Uskon avoimeen ja rehelliseen viestintään. Saat säännölliset ja selkeät raportit SEO-työstäsi, jotta tiedät tarkalleen, mitä teemme ja miten toimenpiteemme vaikuttavat tuloksiin.

Asiakaskeskeisyys

Asetan asiakkaani etusijalle. Tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan liiketoimintasi tavoitteet hakukoneoptimoinnin avulla. Menestyksesi on minulle tärkeää.

Asiakkaideni menestystarinoita

Tiemerkintä Oy logo

Tiemerkintä Oy

Nostimme Tiemerkintä Oy:n hakukonenäkyvyyttä merkittävästi, mikä johti huomattavaan kasvuun orgaanisessa liikenteessä ja uusien asiakkaiden hankinnassa.

"Ilari Schmidtin SEO-osaaminen on huippuluokkaa. Hän auttoi meitä saavuttamaan tavoitteemme ja ylittämään ne."
Viella Parturi logo

Viella Parturi

Viella Parturin verkkosivusto nousi Googlen hakutulosten kärkeen Ilari Schmidtin SEO-optimoinnin ansiosta. Uudet asiakkaat löytävät meidät nyt entistä helpommin.

"Olemme erittäin tyytyväisiä Ilari Schmidtin SEO-palveluihin. Hän on ammattitaitoinen ja luotettava kumppani."
Kasvu Open Oy logo

Kasvu Open Oy

Rakensimme YouTube mainosvideokampanjan kaikille Kasvupolku palvelusta kiinnostuneille yrityksille edistämään osallistujien päätösprosessia.

Vilu Works Oy logo

Vilu Works Oy

Nostimme ViluWorksin palveluita esille suorissa Google hauissa Uudenmaan alueella. Lvi laitteiden huoltoon ja hankintaan liittyvissä hauissa.

Helposti pariterapiaan logo

Helposti pariterapiaan

Lanseerasimme uuden verkkopalvelun Google hakukampanjan avulla. Loimme relevantit mainokset tärkeimpien avainsanojen ympärille. Nyt Google mainonta tuottaa tasaiseen tahtiin varauksia.

Idair Oy logo

Idair Oy

Tuotin usean vuoden ajan liidejä IV-alan yritykselle Google hakusanakampanjan sekä laskeutumissivun avulla. Laskeutumissivulla oli hintalaskuri ilmanvaihdon puhdistukselle.

Haluatko parantaa hakukonenäkyvyyttäsi?

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen SEO-konsultaatio!

Ota yhteyttä

Usein kysyttyä hakukoneoptimoinnista

Mitä hakukoneoptimointi (SEO) tarkoittaa?

Hakukoneoptimointi (SEO) on prosessi, jolla parannetaan verkkosivustosi näkyvyyttä hakukoneiden, kuten Googlen, orgaanisissa (ei-maksullisissa) hakutuloksissa. Tavoitteena on saada sivustosi näkymään korkeammalla hakutuloksissa, kun potentiaaliset asiakkaasi etsivät tietoa tai palveluita, joita tarjoat.

Kuinka kauan SEO:n tulosten näkyminen kestää?

SEO ei ole pikaratkaisu, vaan pitkäjänteinen prosessi. Tuloksia voidaan nähdä muutamassa kuukaudessa, mutta merkittävien parannusten saavuttaminen voi viedä 6-12 kuukautta tai jopa kauemmin, riippuen kilpailusta, sivustosi nykytilasta ja muista tekijöistä.

Miksi tarvitsen SEO:ta, jos käytän jo Google Mainontaa?

Google Mainonta (Google Ads) ja hakukoneoptimointi (SEO) täydentävät toisiaan. Mainonta tuo nopeaa näkyvyyttä, kun taas SEO rakentaa kestävää orgaanista liikennettä, joka tuo pitkäaikaisia tuloksia ilman jatkuvia mainoskuluja.

Voinko tehdä SEO:ta itse?

Voit tehdä itse joitakin perusasioita, mutta SEO on laaja ja monimutkainen ala, joka vaatii asiantuntemusta ja kokemusta. Ammattilaisen palkkaaminen varmistaa, että SEO tehdään oikein ja saat parhaan mahdollisen hyödyn investoinnistasi.

Kuinka paljon SEO maksaa?

SEO:n hinta vaihtelee riippuen monista tekijöistä, kuten sivustosi koosta, kilpailusta toimialallasi ja tarvittavista toimenpiteistä. Tarjoan räätälöityjä SEO-paketteja, jotka vastaavat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin ja budjettiin.