ilari schmidt logo
Ilmainen toimitus

Oma tili
Kirjaudu sisään

Seuraa
Tilauksia

Näytä
Ostoskori

Tuotteet

Tarjoukset

Tietoja

Tarjous: ALL IN Paketti -50%. Katso lisää.

Digimarkkinointikoulutuksia piisaa netissä. Useimmat niistä ovat erilaisten kuukausimaksujen alla ja ne keskittyvät enemmän teoriaan, kuin käytäntöön. Vaikka hinta ei useimmiten olisi ongelma, niin itse olen kohdannut haasteeksi, että niistä oppiminen vie hirveän kauan aikaa.

Digimarkkinoinnin ohjevideoiden avulla keskityt olennaiseen ja opit käytännön esimerkkien kautta

Kaikki ohjevideot on rakennettu siten, että pysyt vaihe vaiheelta mukana ja lopputuloksena saat tehtyä itsellesi tavoitteiden mukaisen toteutuksen täysin valmiiksi. Opit siis käytännön esimerkkien kautta ja saat samalla hoidettua tärkeitä markkinoinnin toimenpiteitä yrityksellesi, omalle henkilöbrändille tai muuhun projektiin.

Ei bull-shit jaarittelua, vaan kädet savessa tekemistä

Netti on pullollaan tietoa ja osa tästä tiedoista on täyttä potaskaa. Pyrin itse olemaan potaska vapaa markkinoinnin kouluttaja ja siksi kaikki ohjeeni on tehty siten, että lopputuloksena on valmis konkreettinen toimenpide, josta on hyötyä sen tekijälle. Esimerkiksi jos ostat nettisivujen teko ohjevideon ja noudatat sen ohjeita, niin lopputuloksena sinulla on ihan oikeat nettisivut, tai jos ostat Google Ads ohjevideon, niin lopputuloksena sinulla on olemassa Google Ads tili, jossa sinulla on rakennettu mainoskampanja ja se on halutessasi käynnissä tuomassa sinulle uusia asiakkaita Googlen hakutuloksista.

Lähde liikkeelle valitsemalla ohje, joka kiinnostaa sinua eniten

Ostettuasi ohjevideon se toimitetaan automaattisesti sähköpostiisi heti maksutapahtuman jälkeen.