ilari schmidt logo
Ilmainen toimitus

Oma tili
Kirjaudu sisään

Seuraa
Tilauksia

Näytä
Ostoskori

Tuotteet

Tarjoukset

Tietoja

Tarjous: ALL IN Paketti -50%. Katso lisää.

Digitaalisen markkinoinnin oppimisen ei tarvitse olla vaikeaa. Sitä se usein kuitenkin on. Suurin haaste urani alkuvaiheilla aina oli digimarkkinointi koulutuksien teorioiden soveltaminen käytäntöön. Siksi päätin alkaa tekemään ohjevideoita, jotka opettavat sinulle käytännön esimerkkien kautta digimarkkinointia ja saat samalla asioita valmiiksi.

Näin markkinointikoulutus videot toimivat

Videot on tehty siten, että niissä kerrotaan askel askeleelta jokainen vaihe, kuinka opeteltavassa aiheessa edetään käytännön esimerkin avulla. Eli esimerkiksi tässä Facebook mainos ohjevideossa voit seurata ja tehdä vaihe vaiheelta itsellesi Facebookkiin mainoksen. Näin saat homman tehtyä ja opit samalla, kuinka voit jatkossa itse tehdä mainoksia.

Näin kaikki hyötyvät ohjevideoista, koska kaikkein eniten esimerkkien kautta apua kaipaavat on otettu huomioon yksityiskohtaisilla ohjeilla ja harjaantuneemmat voivat vaivatta siirtyä kohtiin, joista heille on hyötyä. Lupaan, että jokainen ohjevideon ostanut pystyy videon ohjeita noudattamalla tekemään sen tavoitteiden mukaisen toteutuksen itselleen. Jokaisesta videosta on siis aivan varmasti sen ostajalle hyötyä.

Aloita sellaisesta ohjevideosta, joka kiinnostaa eniten

Kaikki ohjevideot on luotu sillä periaatteella, että saat ne toteutettua yksinomaan kyseisellä ohjeella. Toki sinun tuskin kannattaa ostaa edistyksellisiä ohjevideoita, kuten Google Tag manager videota ennen, kuin sinulla mainontaa tehtynä. Mikään video ei kuitenkaan edellytä mitään tiettyä järjestystä ja etteikö sitä voisi toteuttaa. Vinkkinä sanoisin, että kannattaa aloittaa sellaisesta videosta, joka kiinnostaa sinua eniten.

Etsi sopiva markkinointi koulutusvideo alta

Tee haku ja etsi sinulle sopiva digimarkkinointi koulutusvideo.