ilari schmidt logo
Ilmainen toimitus

Oma tili
Kirjaudu sisään

Seuraa
Tilauksia

Näytä
Ostoskori

Tuotteet

Tarjoukset

Tietoja

Tarjous: ALL IN Paketti -50%. Katso lisää.

Virtuaaliesittely – esittele kohteesi virtuaalikierroksella

Toteutan asuntojen sekä julkisten ja yksityisten toimitilojen virtuaaliesittelyjä ja niiden kuvauksia. Palveluun sisältyy virtuaalikierroksen kuvaaminen, tilaesittelyjen luonti (virtuaaliesittelyyn voi lisätä lisätietonappuloita, joka mahdollistaa yksityiskohtien tarkemman esittelyn) sekä esittelyn linkkien toimittamisen. Voimme myös sopia virtuaaliesittelyn upottamisesta sivustolle.

Virtuaalikierros kuvataan 360˚kameralla

Virtuaaliesittely kuvataan 360˚kameralla. 3D-tyylinen virtuaalikierros syntyy, kun kamera asetetaan useaan eri pisteeseen kohteen huoneissa. Myöhemmin kuvat käsitellään ja yhdistetään erilliseen ohjelmaan, joka prosessoi kuvista 3D-mallisen tilan, jossa pääsee liikkumaan vapaasti kohteen sisällä – vähän, kuin videopelissä.

Ohjelmassa tilaan voi lisätä reitin, jota pitkin käyttäjä liikkuu kuvatussa kohteessa. Tilaesittelyyn voi lisätä myös erilaisia klikattavia tietopainikkeita, joissa voi esitellä vaikka kohteessa olevia taideteoksia. Myös esittelyvideoiden lisääminen onnistuu kohteen sisälle samalla, kun kohteessa liikutaan. Esittelykierroksen voi suorittaa myös VR-laitteella.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Palvelu koostuu alkupalaverista, jossa kartoitetaan tarpeesi. Palaverin jälkeen sovitaan kohteen/kohteiden kuvauspäivä. Kuvaamisen jälkeen rakennan virtuaaliesittelyn, käymme sen yhdessä läpi ja saat tarvittavat tiedot esittelyn julkaisuun sivustollasi.

Virtuaaliesittelyn hinta määräytyy aina projektin laajuudeen mukaan, mutta suuntaa antavasti pienimmät projektit alkavat 250€ hinnasta.